Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mână întinsă lui Golofca: ”Voi vorbi cu Becali pentru a-l repune în circuit pe băiatul ăsta”

O mână întinsă lui Golofca: ”Voi vorbi cu Becali pentru a-l repune în circuit pe băiatul ăsta”

Superliga

Comentarii

Golofca a fost trimis de către patronul FCSB să joce în Liga a 3-a, însă Valeriu Iftime nu este de acord cu această decizie. Patronul echipei din Botoşani speră să-l convingă pe Becali să se răzgândească şi atacantul să fie rechemat la prima echipă a FCSB.

Dacă nu, Iftime este decis să-l readucă pe Golofca la Botoşani, pentru a-l repune pe linia de plutire, în condiţiile în care Gigi Becali ar fi dispus să-l împrumute pe gratis, la iarnă.

"Sunt relaţii normale cu Steaua. Sunt trist pentru soarta copilului şi a fotbalistului Golofca. L-au pus la zid într-un mod neortodox. Nu poţi să-l arunci în lada de gunoi, e un fotbalist important pentru mine, am 60% din procente. Eu nu l-am dat la Steaua pentru 400.000 de euro, ci pentru următorii 600.000 de euro. Nu e deloc adevărat că are comportament nesportiv. 

Acum nici Golofca nu merge la biblioteca sau la teatru. Sunt debusolat de modul în care a fost tratat. Am vorbit, mă sună des. Voi vorbi cu Becali pentru că e important să îl repunem în circuit pe băiatul ăsta. Nu poţi să-l ţii la Liga a treia. E păcat pentru fotbal, are calităţi. A plecat la 26 de ani în fotbalul mare, are un handicap. Eu pot să-l fac pe Golofca fotbalist 100%. 

Poate fi afectat de conflictul MM Stoica - Anamaria Prodan. Poate fi o variantă de luat în seamă. Ştiu că Anamaria Prodan l-a susţinut mult pe Golofca, i-a făcut mult bine copilului. 

Sunt marile greşeli care se fac la Steaua. Patronul ia toate deciziile importante, fotbalişti colosali la nivelul României s-ar putea distra în campionat. Atât timp cât lucrurile se fac pompieristic, Becali face lucrurile diferit atunci când e nervos. 

E mare păcat să-l ţii pe Alibec pe tuşa. Nu cred că îl fac pe Alibec om cu amenda sau cu sancţiune morală sau cu datul prin presă", a spus Iftime la PRO X.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbfc botosani,  

viewscnt
Articole similare