Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mare campionă vrea să vadă o rivalitate între Simona Halep şi Serena Williams. Ce spune despre situaţia tenisului mondial

O mare campionă vrea să vadă o rivalitate între Simona Halep şi Serena Williams. Ce spune despre situaţia tenisului mondial

Tenis

Comentarii

Fosta mare jucătoare de tenis Lindsay Davenport este de părere că lipsa de constanţă din jocul tenismanelor din vârful ierarhiei WTA nu face deloc bine tenisului.

Cinci jucătoare au ocupat, în acest an, prima poziţie în clasamentul WTA: Serena Williams, Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza şi Simona Halep.

"E ciudat că după retragerea temporară a Serenei am avut atât de multe jucătoare pe primul loc. Am avut parte de multe momente de stălucire, dar nicio jucătoare constantă. Sper ca asta să se schimbe anul viitor. Sper ca jucătoarea de pe primul loc să câştige cinci turnee, Grand Slam-uri", a comentat americanca Lindsay Davenport, pentru Today Online.

Fosta sportivă, ajunsă la 41 de ani, este de părere că o eventuală rivalitate între Muguruza, Serena şi Simona Halep, ar putea aduce un plus de valoare tenisului mondial.

"Aş vrea să văd măcar o mare rivalitate anul viitor, oricare ar fi ea. Poate Garbine Muguruza cu Serena Williams sau Simona Halep cu Serena, ori poate Maria Sharapova cu cineva. 
Aceste rivalităţi au făcut ca tenisul să fie iubit, dar în ultimii ani nu am mai avut parte de aşa ceva la fete, o Martina Navratilova vs Chris Evert, spre exemplu", a mai spus Lindsay.

Afla mai multe despre: tenis femininwtahalepmuguruzaserena,  

viewscnt
Articole similare