Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mare echipă a Europei refuzată de Mourinho! Cui i-a spus pas portughezul

O mare echipă a Europei refuzată de Mourinho! Cui i-a spus pas portughezul
Comentarii

AS Roma l-a dorit pe fostul manager al lui Manchester United din vară încolo atunci când contractul lui Claudio Ranieri cu gruparea italiană se va încheia.

Mourinho îşi doreşte o reîntoarcere în antrenorat în vara acestui an, dar nu a fost impresionat de propunerea italienilor care i-ar fi dat putere deplină lusitanului mai ales după plecarea directorului sportiv Monchi. Antrenorul de 56 de ani nu era singura ţintă a Romei care s-a gândit şi la Maurizio Sarri, actualul manager al lui Chelsea care are şanse mari să îi părăsească pe albaştri la sfârşitul acestui sezon.

Refuzul lui Mourinho are legătură şi cu ultimele zvonuri care îl dau pe The Special One ca posibil succesor al lui Niko Kovac la Bayern. Fost câştigător al Champions League cu Porto şi Inter, antrenorul şi-ar dori un al treilea trofeu în cea mai tare competiţie europeană inter cluburi. Iar posibilitatea de a ajunge într-o ţară în care nu a mai antrenat până acum îi surâde lui Mourinho care până acum a mai avut parte de experienţe în Portugalia, Anglia, Italia şi Spania. 

Afla mai multe despre: as romamourinhoranierirefuz 

viewscnt
Articole similare