Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O mişcare periculoasă! O echipă din Liga a II-a îşi pregăteşte stadionul pentru Liga I

O  mişcare periculoasă! O echipă din Liga a II-a îşi pregăteşte stadionul pentru Liga I

Superliga

Comentarii

Chiar dacă mai e până la finalul Ligii a 2-a, liderul AFC Hermannstadt, anunţă prin vocea preşedintele Teodor Birt că în curând vor începe lucrările la stadionul "Municipal", pentru ca arena să fie pregătită de Liga 1 în sezonul viitor.

AFC Hermannstadt este liderul ligii secunde şi are în acest moment cele mai mari şanse ca de la anul să joace în prima ligă, iar conducătorii clubului nu vor să lase lucrurile la voia întâmplării, aşa că au anunţat începerea lucrărilor la stadionul ”Municipal”, pentru al aduce la standardele cerute în Liga 1.

"Se vehiculează tot felul de variante, dar vreau să precizez că nu vom pleca de la Sibiu. Lucrările care vor avea loc la stadionul «Municipal» se vor desfăşura în două etape. Prima este aproape de a începe. Primăria este la stadiul în care trebuie doar să semneze contractul, există compania care va efectua aceste lucrări. Primele lucrări constau în demolarea tribunei a doua şi a peluzei din partea stângă, lucrări de renovare la peluza din partea dreaptă, care cuprinde vestiarele şi, de asemenea, tribuna întâi va fi modernizată sută la sută.

Se vor schimba scaunele, se vor reface hidroizolaţia şi grupurile sanitare. De asemenea, se va înlocui pista de atletism cu una modernă. Vor fi înlocuite şi băncile de rezerve. Vom avea bănci de rezerve moderne. Este un lucru bun.

Prima etapă are termen de finalizare de 6 luni. În paralel se va desfăşura etapa a două, care cuprinde proiectarea şi refacerea tribunei a doua şi a peluzei din stânga. Practic, stadionul «Municipal» va creşte că număr de locuri, nu este adevărat că vom rămâne doar cu 4-5.000 de locuri. De asemenea, vor fi înlocuite tabela electronică şi suprafaţa de joc, se vor face încălzirea terenului, instalaţia de nocturnă şi multe alte lucrări care ţin de această bază. Vreau să transmit sibienilor să stea liniştiţi, nu vom pleca de la Sibiu”, a spus Teodor Birt, conform oradesibiu.ro.

Afla mai multe despre: afc hermannstadtliga 2liga 1,  

viewscnt
Articole similare