Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă înfrângere pentru Dinamo Bucureşti în grupele Ligii Campionilor

O nouă înfrângere pentru Dinamo Bucureşti în grupele Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a pierdut, pe teren propriu, meciul cu slovenii de la RK Gorenje Velenje, cu scorul de 26-27 (10-9), în a doua etapă din grupa C a Ligii Campionilor.

Marcatorii dinamoviştilor au fost Descat 5 goluri, S. Esteki 5, Gayduchenko 4, Komogorov 3, Mocanu 3, Gavriloaia 2, A. Esteki 2, Boskovici 1, Mironescu 1, iar pentru Gorenje s-au remarcat Brumen 8 şi Medved 5 reuşite.

În primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, în deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19). Următoarea partidă a campioanei României se va disputa tot pe teren propriu, cu Kadetten Schafhausen, în 27 septembrie.

În etapa a II-a a grupei C s-a mai jucat sâmbătă meciul dintre Elverum Handball – Skjern Handbold , scor 27-32, iar ultima dispută va avea loc duminică, între Ademar Leon şi Kadetten.

Meciurile din grupa C se vor încheie în 3 decembrie.

În grupele A şi B ale Ligii Campionilor evoluează câte opt echipe cu ranking superior în ierarhia continentală, în timp ce din grupele C şi D, inferioare valoric, doar prima clasată va ajunge în optimile de finală.

În sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea în grupele Ligii Campionilor, dar nu a obţinut calificarea în optimile de finală.

Afla mai multe despre: handballiga campionilorchampions leaguedinamogorenjeromania 

viewscnt
Articole similare