Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă şansă pentru Alibec să-l convingă pe Contra. Decizia luată de selecţioner în această săptămână

O nouă şansă pentru Alibec să-l convingă pe Contra. Decizia luată de selecţioner în această săptămână

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra va urmări de pe Naţional Arena partida dintre FCSB şi Beer Sheva, din faza grupelor Europa League.

  • Meciul FCSB - Beer Sheva e LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 22:05. Toate fazele se văd în timp real pe www.telekomsport.ro

Cu punctaj maxim după primele trei runde, roş-albaştrii au şansa să obţină calificarea în primăvara Europa League din punct de vedere matematic, însă jucătorii lui Nicolae Dică vor avea şi o motivaţie suplimentară.

Alibec şi Compania au şansa să-l convingă pe Contra că merită un loc în lotul convocat de selecţioner pentru partidele amicale cu Turcia şi Olanda. Partida cu Turcia se va disputa pe 9 noiembrie, de la 20:15, la Cluj, în timp ce meciul România - Olanda se va disputa la Bucureşti, pe Naţional Arena, pe 14 noiembrie, de la 21:00.

Jerry Gane merge la Ludogoreţ - Braga



Şi colaboratorii lui Contra de la echipa naţională au o săptămână plină. Adrian Mihalcea va meerge la Nyon, acolo unde urmează cursurile organizate de UEFA pentru obţinerea licenţei Pro, în timp ce Jerry Gane se va deplasa în Bulgaria, acolo unde îi va vedea la lucru pe internaţionalii români de la Ludogoreţ, în confruntarea cu Braga.

SUPER FOTBAL la Telekom Sport: trei zile cu 16 meciuri LIVE din cupele europene! Programul transmisiunilor din Champions League şi Europa League

Afla mai multe despre: contrafcsbbeer shevanationala 

viewscnt
Articole similare