Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă pentru Stanciu! Echipa care îl poate umple de bani pe mijlocaş

O nouă variantă pentru Stanciu! Echipa care îl poate umple de bani pe mijlocaş

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu se află în căutarea unei noi echipe în această iarnă, nemulţumit fiind de situaţia sa de la Anderlecht, unde în acest sezon a prins echipa tot mai rar.

Mijlocaşul cumpărat de gruparea din Bruxelles pentru 9,7 milioane de euro este dorit de Sparta Praga, iar pe lista posibilelor destinaţii se înscrie acum şi cea mai cunoscută formaţie din Arabia Saudită, campioana en-titre Al Hilal Riyadh, anunţă Goal.com.

Al Hilal, grupare ce are în palmares două trofee ale Ligii Campionilor Asiei,se află cu siguranţă în poziţia financiară de a-i oferi lui Stanciu un salariu uriaş, peste cel încasat în acest moment la Bruxelles.

Totuşi, există un impediment în realizarea transferurlui, în condiţiile în care mijlocaşul de 24 de ani nu vrea să ia în calcul o destinaţie exotică în acest moment al carierei. Stanciu îşi doreşte să joace în Europa şi speră în continuare că va reuşi să facă pasul spre un campionat important, chiar dacă pentru asta va fi nevoit să facă un pas în spate pentru un sezon sau două.

Al Hilal e antrenată în prezent de argentinianul Ramon Diaz. În sezonul 2014-2015, pe banca saudiţilor a stat fostul antrenor al lui Stanciu de la FCSB, Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: stanciuanderlechtal hilal 

viewscnt
Articole similare