Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O poveste din altă lume. Jucătorul care a chiulit de la cursuri pentru a evolua contra lui Real Madrid, la Campionatul Mondial al Cluburilor

O poveste din altă lume. Jucătorul care a chiulit de la cursuri pentru a evolua contra lui Real Madrid, la Campionatul Mondial al Cluburilor

Real Madrid

Comentarii

Khalifa Mubarak, cel mai tânăr jucător care a fost titular în Al Jazira - Real Madrid 1-2, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor a fost nevoit să se învoiască de la facultate pentru a putea evolua la acest turneu.

Real Madrid a câştigat destul de greu contra lui Al Jazira, în semifinalele Campionatului Mondial Al Cluburilor. Echipa antrenată de Zidane s-a impus cu 2-1, după ce a fost condus cu 1-0, cu golul victoriei înscris abia în minutul 81. Pe teren a fost şi Khalifa Mubarak, un jucător format la academia lui Al Jazira.

Acesta a fost anunţat de antrenorul Henk ten Cate că face parte din lotul pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. În vârstă de 19 ani, Mubarak a fost nevoit să se învoiască de la facultate: ”Universitatea la care învăţ mi-a dat permisiuna să joc cu echipa mea la acest turneu. Acum, mai avem un meci de jucat (n.r. cu Pachuca, pentru locul 3). Sper că vom reuşi o nouă mare performanţă şi vom termina pe locul 3. Când competiţia se termină, trebuie să mă întorc la facultate, unde am un alt test important - sesiunea de examene”, a povestit Mubarak pentru FIFA.com.

Mubarak a jucat timp de 60 de minute şi a fost înlocuit apoi cu un al puşti de 19 ani, Eissa Mohamed: ”A fost visul meu să joc împotriva starurilor din Europa. Când am intrat pe teren şi i-am văzut pe toţi în jurul meu, nu mi-a venit să cred. Am crezut că visez”.

Afla mai multe despre: khalifa mubarakreal madridal jazira 

viewscnt
Articole similare