Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O premieră înfiorătoare!" FOTO ŞOCANT | Galeria care a afişat această coregrafie dedicată lui Adolf Hitler şi Holocaustului. Primele reacţii

"O premieră înfiorătoare!" FOTO ŞOCANT | Galeria care a afişat această coregrafie dedicată lui Adolf Hitler şi Holocaustului. Primele reacţii
Comentarii

Imagini şocante surprinse pe un teren de fotbal, cu o coregrafie uriaşă dedicată la prima vedere lui Adolf Hitler şi genocidului comis în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în urmă căruia au fost ucise peste 17 milioane de persoane nevinovate, printre care şase milioane de evrei.

Imaginea a fost surprinsă în timpul unei partide jucate de gruparea Al-Hilal Omdurman, din Sudan, şi a fost catalogată de organizaţia FARE (Fotbalul împotriva rasismului) drept o "premieră înfiorătoare".

În centrul tribunei a fost ridicat portretul liderului nazist Adolf Hitler, chipul său fiind încadrat de două bannere pe care putea fi citit cuvântul "Genocid". Ultraşii clubului, autointitulaţi "Leii albaştri" sunt cei care s-ar afla în spatele coregrafiei şocante.

"Fare investighează un eveniment şocant de la un meci de campionat din Sudan, din acest weekend. Suporterii lui Al-Hilal Omdurman au afişat un banner cu un portretul lui Hitler şi cuvintele "holocaust". O premieră înfiorătoare pentru fotbalul din Africa subsahariană", au anunţat cei din organizaţia FARE.



Al-Hilal Omdurman este cel mai mare club din Sudan, cu 22 de titluri de campioană în palmares.

 

Afla mai multe despre: faresocanthitlercoregrafie 

viewscnt
Articole similare