Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O să aibă acţionar nou!” Mutare trăsnet pentru clubul de tradiţie din Superligă | EXCLUSIV

„O să aibă acţionar nou!” Mutare trăsnet pentru clubul de tradiţie din Superligă | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Tibor Selymes este convins că Dinamo va avea un acţionar puternic.

Veste uriaşă pentru clubul de tradiţie din Superligă

Clubul din Ştefan cel Mare a primit recent mult aşteptata veste legată de stadion. Concret, elevii lui Zeljko Kopic vor avea o arenă nouă, una la cele mai înalte standarde.

Vestea este una uriaşă pentru Tibor Selymes, fostul component al „Generaţiei de Aur” fiind convins că noul stadion înseamnă automat şi un nou acţionar pentru Dinamo.

Mai mult decât atât, fostul jucător dinamovist speră să-şi vadă clubul de suflet luptându-se pentru trofee odată intrat în era performanţei.

„Eu mă gândeam că e foarte departe, dar mă bucur că o să aibă un stadion nou. Eu cred că o să aibă şi acţionar nou. O să vină un om care poate să facă performanţă cu clubul ăsta. Clubul merită mult mai mult. Dinamo e un brand şi Dinamo are cei mai frumoşi suporteri din ţară.

Sper să vină un om puternic cum are şi Rapid, un patron puternic care să ducă echipa unde îi e locul. Dacă ne gândim la Rapid, după ce a venit stadionul, a venit şi domnul Şucu.

Şi sper că şi la Dinamo va fi la fel. Când o să avem stadion nou, atunci o să vină şi un om puternic care să ducă echipa sus”, a declarat Tibor Selymes pentru Orange Sport.

Veste uriaşă primită de Dinamo! Formaţia din Ştefan cel Mare va avea un stadion modern

Obiectivul va dispune, pe lângă stadion, de spaţii complementare pentru sport (săli de box cu trei ringuri, de haltere, de judo, de lupte, de gimnastică, de fitness şi de scrimă), vestiare şi spaţii conexe pentru personal, pentru cantonamente, pentru spectatori, pentru presă, transmisii TV, depozitări şi alte spaţii tehnice aferente întreţinerii clădirii, dotări sanitare şi facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii.

Arena stadionului va avea 25.059 de locuri, iar stadionul va fi dimensionat în conformitate cu cerinţele aplicabile prin regulamentul de acreditare UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigenţele superioare acestui standard.

Prin proiect, se prevede şi realizarea unui spaţiu expoziţional, care va găzdui evenimente culturale, expoziţii temporare, precum şi o expoziţie permanentă în care vor fi expuse trofeele clubului, precum şi a unui heliport în vederea aterizării aeronavelor SMURD, cu acces către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Suprafaţa desfăşurată totală a arenei este de 66.716 mp, durata de execuţie este de 25 luni, iar valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 lei (827.893.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social derulat de Compania Naţională de Investiţii, şi 26.680.000 lei, valoare finanţată de Ministerul Afacerilor Interne, prin Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti).

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligaactionartibor selymes 

viewscnt
Articole similare