Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să le treacă supărarea!" Jerry Gane a explicat decizia lui Contra de a nu-i folosi pe Bancu şi Băluţă

"O să le treacă supărarea!" Jerry Gane a explicat decizia lui Contra de a nu-i folosi pe Bancu şi Băluţă
Comentarii

Secundul lui Cosmin Contra la echpa naţională, Jerry Gane, a urmărit live partida dintre CS U Craiova şi Juventus Bucureşti, scor 3-1.

La final, Gane a vorbit despre situaţia celor doi fotbalişti ai Craiovei convocaţi pentru dubla cu Turcia şi Olanda, dar care nu au fost folosiţi niciun minut - Nicuşor Bancu şi Alexandru Băluţă.

Tehnicinul a precizat că doar conjunctura a făcut ca cei doi să nu evolueze şi a dat asigurări că  selecţionerul Cosmin Contra se va baza în continuare pe cei doi.

"Înţeleg supărarea oltenilor, dar nu trebuie să exagerăm. Până la urmă sunt doi jucători importanţi. Cosmin (n.r. Contra) îi apreciază mult. Sunt jucători tineri şi cu siguranţă vor juca în viitor, pentru că mai sunt multe meciuri. A fost o conjunctură în care nu am putut să îi folosim, dar cu siguranţă vor mai fi meciuri şi vor putea juca.

Trebuie să înţelegem, au fost foarte mulţi jucători. Trebuia sa joace într-un anumit moment, la meciul cu Olanda, dar conjunctura a facut să facem alte schimbări în acel moment. u fost alte decizii, nu trebuie să fie aşa supărati. Eu înţeleg supărarea pe moment, dar o să le treaca şi cu siguranţă vor fi şi alte meciuri în care vor putea juca", a declarat Jerry Gane.

Afla mai multe despre: jerry ganebancubaluta 

viewscnt
Articole similare