Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oana Manea a dezvăluit cum s-a pregătit alături de colege pentru revanşa în faţa danezelor: "Asta am vrut să demonstrăm". Toate reacţiile VIDEO

Oana Manea a dezvăluit cum s-a pregătit alături de colege pentru revanşa în faţa danezelor: "Asta am vrut să demonstrăm". Toate reacţiile VIDEO

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins pe teren propriu campioana Danemarcei, Nykobing FH, cu scorul de 39-26 (18-12), în etapa a IV-a a Ligii Campionilor. În runda trecută, NFH admistrase campioanei României prima înfrângere în grupa A.

Oana Manea a mărturisit că jucătoarele de la CSM au avut o ambiţie în plus pentru a-şi lua revanşa:

"Am avut o energie fiecare şi ne-am transmis-o. Ne-am dorit să ne luăm revanşa. Meciul din Danemarca a fost o greşeală, o întâmplare. Asta e adevărata noastră valoare, am demonstrat azi.

Ne-am motivat, am avut o ambiţie enormă şi am vrut să demonstrăm că avem o altă faţă. Funcţionează foarte bine relaţia cu antrenorul, altfel n-am putea face nimic.

Publicul ne-a ajutat foarte mult, s-a auzit foarte bine".

Helle Thomsen, antrenor CSM Bucureşti

"Am făcut un meci bun, am fost ajutate şi de oamenii din tribune. Le mulţumim fanilor. Am jucat inteligent. A ieşit bine.

Sunt două puncte importante, mai ales după înfrângerea din deplasare".

Sabina Jacobsen, jucătoare CSM Bucureşti

"Am jucat ca o echipă azi. A fost foarte bine. Am fost dezamăgită după eşecul din Danemarca. Azi ne-am simţit foarte bine, a fost multă energie pozitivă în sală. Nu se întâmplă des să nu iei gol cu trei jucătoare mai puţin pe teren".

Afla mai multe despre: csm bucureştinykobingliga campionilorhelle thomsen 

viewscnt
Articole similare