Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ”bombă” sau păcăleală? Bayern Munchen ar fi vrut să transfere în această iarnă un jucător de la FCSB

Ofertă ”bombă” sau păcăleală? Bayern Munchen ar fi vrut să transfere în această iarnă un jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

Bayern Munchen ar fi fost interesată să-l transfere pe... Ianis Stoica. Cel puţin aşa i-a transmis Anamaria Prodan lui Gigi Becali, care l-a sfătuit să-i ofere un nou contract jucătorului de 15 ani, altfel îl va pierde.

Ianis Stoica a fost unul dintre jucătorii care au semnat noi contracte cu FCSB, în această iarnă. Potrivit ProSport.ro, această decizie ar fi fost forţată de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan. Ianis Stoica a impresionat la seniori atunci când a avut şansa să joace şi chiar a înscris un gol la debut, cu Sănătatea Cluj, în Cupa României. Una peste alta, cei din staff-ul şi conducerea FCSB-ului îi prevăd un viitor strălucit.

Însă agentul lui Ianis Stoica a venit cu o variantă neaşteptată. Soţia lui Reghecampf i-a transmis lui Gigi Becali că trebuie să-i mărească înţelegerea lui Ianis Stoica, deoarece îl poate pierde în favoarea lui... Bayern Munchen: ”A venit la Gigi cu temele făcute. I-a spus să ia măsuri rapid cu Stoica, altfel îl duce la Bayern Munchen, că are ofertă de la nemţi. Gigi, culmea, a crezut şi i-a oferit băiatului un salariu foarte bun pentru un copil de vârsta lui, mult peste ceea ce câştigă juniorii FCSB”, spun surse citate de ProSport.

Gigi Becali a vrut să se asigure şi i-a oferit un nou contract, cu un salariu lunar de 1.000 de euro, foarte mare pentru categoria lui de vârstă. În spatele cortinei se discută însă că Anamaria Prodan ar fi blufat pentru a obţine o mărire de salariu pentru jucătorul pe care-l reprezintă. Punct ochit, punct lovit.

Ciudat însă este şi că Ianis Stoica şi-a luat rămas bun de la colegii săi de la juniori: ”Salut, băieţi! Voiam să vă mulţumesc din suflet pentru toate momentele frumoase petrecute alături de voi şi să vă spun că voi fi alături de voi mereu, indiferent în ce parte a lumii voi fi!”, le-a scris mijlocaşul colegilor săi de vestiar, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: ianis stoicabayern munchenfcsb 

viewscnt
Articole similare