Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 25 de milioane de euro pentru doi jucători de 19 ani, antrenaţi de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Ofertă de 25 de milioane de euro pentru doi jucători de 19 ani, antrenaţi de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic
Comentarii

Formaţia antrenată de românul Răzvan Lucescu (54 de ani), PAOK Salonic, ar putea da lovitura în următoarea perioadă de transferuri.

Clubul grec ar putea obţine 25 de milioane de euro în schimbul a doi puşti de doar 19 ani: fundaşul Konstantinos Koulierakis şi mijlocaşul Giannis Konstantelias.

Răzvan Lucescu şi-ar putea vinde ”bijuteriile” de la PAOK Salonic

Conform ”TuttoMercatoWeb”, Benfica Lisabona este pregătită să le ofere grecilor 25 de milioane de euro în schimbul celor doi jucători, plus transferul definitiv al lui Tiago Dantas, mijlocaş care este împrumutat de Benfica la PAOK până în vară.

Lusitanii au obţinut 100 de milioane de euro în schimbul lui Enzo Fernandez (aproximativ 20 de milioane de euro au ajuns la River Plate, fostul club), iar acum pregăteşte noi investiţii în viitor.

Portughezii au fost fascinaţi de evoluţiile pe care Konstantelias şi Koulierakis le au sub comanda lui Răzvan Lucescu şi sunt gata să-i transfere.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Giannis Konstantelias transfermarkt.de.
  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Konstantinos Koulierakis, conform transfermarkt.de.

Cea mai scumpă vânzare de jucător din istoria clubului: 11 milioane de euro

Chiar dacă cotele actuale nu se apropie de cele 25 de milioane, la doar 19 ani, specialiştii le prevăd un progres semnificativ în viitorul apropiat, iar banii ar putea fi amortizaţi fără probleme.

Rămâne de văzut dacă şi PAOK va fi decisă să se despartă de cei doi jucători de mare viitor. Recent, PAOK s-a mai despărţit de un jucător: l-a vândut pe Georgios Koutsias (19 ani) la Chicago Fire, pentru 2,5 milioane de euro.

  • Cele mai răsunătoare vânzări din istoria celor de la PAOK Salonic sunt: Christian Tziolis la Norwich - 11 milioane de euro; Aleksandar Prijovic la Al-Ittihad - 10 milioane de euro şi Dimitrios Giannoulis la Norwich - 7,5 milioane de euro.

Nu se cunosc exact sumele care se vor plăti pentru fiecare jucător în parte, dar mutarea ar putea reprezenta cea mai bună afacere din istoria clubului din Salonic. În sfârşit, Răzvan Lucescu ar putea avea un buget care să-i permită să cumpere jucători după bunul plac, fără să mai constrâns.

Afla mai multe despre: konstanteliaskoulierakislucescupaokbenfica 

viewscnt
Articole similare