Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 500.000 de euro pentru un jucător pierdut gratis de Dinamo! Unde poate ajunge Andrei Radu

Ofertă de 500.000 de euro pentru un jucător pierdut gratis de Dinamo! Unde poate ajunge Andrei Radu

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român de tineret Andrei Radu ar putea prinde un nou transfer în această vară, după un an 2017 cu evoluţii apreciate în tricoul lui Aris Limassol.

În vârstă de 21 de ani, Andrei Radu ar putea ajunge în Slovenia, la Olimpija Ljubljana, formaţie unde evoluează şi mijlocaşul defensiv Alexandru Creţu.

Slovenii oferă 500.000 de euro în schimbul fundaşului de bandă stângă, iar Aris ar face o afacere excelentă, în condiţiile în care Radu a ajuns liber de contract în Cipru. Olimpija Ljubljana e clasată pe locul 2 în Slovenia, după 18 etape.

Andrei Radu a început fotbalul la Steaua, însă în 2012 s-a transferat la marea rivală, Dinamo. Aici, Radu a prins un singur meci la echipa de seniori, în finalul sezonului 2012-2013. A rămas la Dinamo II, fiind împrumutat la Academica Argeş şi la ACS Berceni. În 2016, Andrei Radu a semnat cu Aris Limasol din postură de jucător liber de contract.

În 2017, fundaşul a debutat în naţionala U21 a României, pentru care a strâns deja opt meciuri, fiind folosit în toate partidele din preliminariile Campionatului European U21 din 2019.

Afla mai multe despre: andrei radutransferaris limassol,  

viewscnt
Articole similare