Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Alibec: "Mi-au dat 1 milion de euro pentru 4 luni! Asta e decizia pe care am luat-o"

Ofertă de ultimă oră pentru Alibec: "Mi-au dat 1 milion de euro pentru 4 luni! Asta e decizia pe care am luat-o"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a avut un 2017 de coşmar, iar în cele 22 de etape de până acum din Liga 1 nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Chiar şi aşa pe adresa clubului au venit oferte pentru atacantul de 26 de ani. "Ieri am primit o ofertă pentru Alibec de la o echipă pe care nu are rost să o spun acum. Mi-au oferit un milion de euro să-l las împrumut pentru următoarele 4 luni, dar am refuzat. Chiar dacă echipa respectivă avea şi obţiune de cumpărare în vară, nu am vrut să-l las să plece împrumut! N-am vrut şi gata. Cum să-l împrumut pentru 4 luni cu un milion de euro când eu vreau milioane de euro pe el?!", a declarat patronul FCSB-ului aflat în vacanţă în Poiana Braşov.

Într-un interviu pentru Telekom Sport şi Marius Şumudică a vorbit despre situaţia lui Alibec. ”Mi-e greu să vorbesc cu Alibec şi îl simt disperat, îl simt disperat şi îmi pare rău pentru el. Eu îl cunosc foarte bine. El pune foarte mult suflet. Într-adevăr în anumite momente greşeşte, greşeşte şi el şi trebuie să înţeleagă că trebuie să se maturizeze pentru că Denis poate ajunge departe. Încă nu e totul pierdut, poate ajunge departe, departe. Nu ştiu ce poate, ce trebuie să facă, dar cu siguranţă FCSB are nevoie de Denis Alibec. Eu am spus tot timpul, Alibec e un jucător pe care nu poţi să nu-l iei, n-ai cum să nu-l iei!”, a declarat Şumudică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecgigi becalitransferofertasteauafcsbimprumut 

viewscnt
Articole similare