Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultima oră pentru Moruţan: „M-au întrebat care e preţul lui acum”. O super putere din estul Europei îl vrea

Ofertă de ultima oră pentru Moruţan: „M-au întrebat care e preţul lui acum”.  O super putere din estul Europei îl vrea

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a impresionat atât cu Rudar Velenje în Europa League, cât şi în cea mai recentă etapă de campionat cu Poli Iaşi, când i-a oferit o pasă magnifică lui Dennis Man. Tânărul jucător de la FCSB este monitorizat deja de cluburi de top din Europa.

O echipă care îl doreşte cu insistenţă este Şahtior Doneţk, acolo unde Mircea Lucescu a scris istorie. „Minerii” l-au vrut şi înainte ca jucătorul să meargă la FCSB, iar acum şi-au arătat din nou interesul, conform spuselor impresarului său.

FCSB nu are de când să-l vândă însă pe Moruţan în actuala stagiune, Becali şi Dică văzându-l drept înlocuitorul lui Constantin Budescu. 

 „Domnul Becali a avut mare încredere în el de la început, alţii încep să-l regrete acum. Chiar zilele trecute am fost întrebat de oficialii unei echipe care l-a dorit înainte de a semna cu FCSB care este acum preţul jucătorului. I-am spus şi domnului Becali, care sigur are strategia lui, iar celor care au întrebat le-am transmis că nu e cazul să vorbim acum despre aşa ceva”, a declarat Florin Vulturar pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: olimpiu mortuansahtiorfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare