Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă halucinantă primită de Buffon la vârsta de 45 de ani. Ce contract i-a pus pe masă un club din Arabia Saudită

Ofertă halucinantă primită de Buffon la vârsta de 45 de ani. Ce contract i-a pus pe masă un club din Arabia Saudită
Comentarii

Gianluigi Buffon, fostul portar al naţionalei Italiei, a refuzat o ofertă din Arabia Saudită, tentantă din punct de vedere financiar, şi se pregăteşte să-şi anunţe retragerea, la vârsta de 45 de ani, informează mass-media italiană.

Buffon evoluează în prezent în Serie B, la Parma, unde este coleg cu românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Juventus Torino, alături de care a cucerit zece titluri de campion al Italiei.

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, goalkeeper-ului italian i-a fost propus recent un contract pe două sezoane, în valoare de 30 de milioane de euro, de către un club din Arabia Saudită. El a analizat cu mare atenţie această ofertă, alături de familia sa, decizând în final să meargă pe un alt drum, cel al posibilei retrageri.

Clubul Parma, de care Buffon e legat prin contract până la finalul sezonului următor, "este deja conştient de situaţie" şi aşteaptă acum decizia finală a portarului, care "va fi anunţată probabil în zilele următoare".

"Care va fi viitorul lui Buffon? Drumurile sunt multe, cel de conducător rămânând varianta cea mai atractivă", adaugă sursa citată.

Afla mai multe despre: buffonparma 

viewscnt
Articole similare