Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru Alex Maxim. Românul poate schimba echipa în această vară

Ofertă pentru Alex Maxim. Românul poate schimba echipa în această vară

Stranieri

Comentarii

Alex Maxim (32 de ani) are viitorul incert, în condiţiile situaţiei mai speciale cu care s-a confruntat Gaziantep de-a lungul acestui an. Dar are şanse să fie subiectul unui transfer definitiv în această vară.

Alex Maxim ar putea schimba din nou echipa în această vară. În partea a doua a sezonului încheiat recent a fost împrumutat de Gaziantep la Beşiktaş, ca urmare a cutremurului devastator care a lovit Turcia, în luna februarie, în special zona Gaziantep.

Gaziantep nu a mai putut continua sezonul, astfel că a fost nevoită să se retragă din campionat. Drept urmare, Maxim a fost cedat temporar la formaţia din Istanbul.

Ofertă pentru Alex Maxim. Românul poate schimba echipa în această vară

Dar odată cu această vară, mijlocaşul român urmează să revină de la Beşiktaş la Gaziantep, formaţie la care încă se află sub contract, însă nu pentru mult timp.

Rizespor, nou-promovată în prima ligă din Turcia, ar fi interesată de transferul definitiv al lui Alex Maxim şi ar fi luat deja legătura cu agentul acestuia, conform gazianteppusula.com.

În cazul în care mutarea s-ar concretiza, Rizespor ar fi cea de-a treia echipă la care evoluează Maxim în Super Liga Turciei, după Gaziantep şi Beşiktaş.

În sezonul terminat recent, Alex Maxim a disputat 36 de meciuri şi a oferit cinci goluri şi 10 pase decisive, în toate competiţiile, pentru cele două echipe la care a evoluat în decursul ultimei stagiuni.

Cota sa actuală de piaţă este de 2,8 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Valoarea maximă a înregistrat-o în februarie 2014, şapte milioane de euro, pe când evolua în Bundesliga, la Stuttgart.

La echipa naţională a României are 57 de selecţii bifate şi şapte goluri marcate.

Afla mai multe despre: alex maximturciatransfer alex maxim 

viewscnt
Articole similare