Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uluitoare pentru Claudiu Keşeru. O echipă e gata să-i ofere un salariu de 1.100.000 de euro!

Ofertă uluitoare pentru Claudiu Keşeru. O echipă e gata să-i ofere un salariu de 1.100.000 de euro!

Fotbal

Comentarii

Contractul lui Claudiu Keşeru cu Ludogoreţ Razgrad expiră pe 30 iunie 2018, iar atacantul român nu duce lipsă de oferte. Pe lista echipelor care au luat deja legătura cu fostul jucător al Stelei se află şi Colorado Rapids, MLS.

Claudiu Keşeru a fost contactat de impresarul delegat de Colorado Rapids pentru a negocia un viitor transfer al său în SUA, iar oferta făcută de americani este uluitoare. Internaţionalul român ar urma să încaseze un salariu 1.100.000 de dolari brut dacă ar accepta să semneze cu cei de la Colorado. Ceea ce înseamnă că fostul stelisit ar rămâne cu 780.000 de dolari pe an, scrie Fanatik.

Conform sursei citate, Claudiu Keşeru le-a cerut americanilor un timp de gândire, dar aceştia i-au transmis că-l pot aştepta până la finalul lunii ianuarie, deoarece campionatul în America va începe pe 20 februarie, iar ei au nevoie de un atacant cât mai repede.

Pentru a-l lua în acest moment, cei de la Colorado Rapids vor trebui să discute şi cu Ludogoreţ, transferul din postura de jucător liber fiind disponibil doar în vară, atunci când îi expiră contractul. .

Afla mai multe despre: keserutransfermlscolorado 

viewscnt
Articole similare