Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte din străinătate sosite pentru Olimpiu Moruţan! Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa fotbalistului de la FCSB

Oferte din străinătate sosite pentru Olimpiu Moruţan! Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa fotbalistului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (21 de ani) e în atenţia a mai multor cluburi din străinătate. Mijlocaşul de la FCSB a primit câteva oferte, dar acestea nu au fost pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali a avut ocazia de a-l vinde pe Olimpiu Moruţan

După ce a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2018, de la FC Botoşani, cu 700.000 de euro, Olimpiu Moruţan a avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru a se acomoda. Totuşi, în ultima perioadă mijlocaşul a devenit titular şi a reuşit să-şi pună amprenta asupra jocului echipei antrenate de Toni Petrea. 

Olimpiu Moruţan e monitorizat de câteva cluburi din străinătate, iar acestea au lansat şi câteva oferte, pe care Gigi Becali nu le-a acceptat. Mijlocaşul de la FCSB ar fi putut ajunge în Turcia, Olanda sau Belgia, conform anunţului impresarului său: 

"E foarte atractiv pentru străinătate. În perioada asta, patru-cinci echipe au întrebat de el, dar sumele nu se ridică la nivelul cerinţelor domnului Becali. Oferte din Turcia, Olanda, Belgia. Turcia a fost foarte, foarte tentant. El trebuie să mai facă un pas, unul intermediar, când o să plecăm în FCSB. După ce se maturizează într-un campionat mai puternic, atunci poate face pasul într-un campionat puternic", a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruţan, pentru Look Sport.

  • 71 de meciuri, 6 goluri şi 18 pase decisive sunt cifrele lui Olimpiu Moruţan în tricoul FCSB-ului. 
 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgigi becalitransfer olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare