Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a făcut încă un transfer. Un fundaş central brazilian a trecut sub comanda lui Dan Petrescu

OFICIAL | CFR Cluj a făcut încă un transfer. Un fundaş central brazilian a trecut sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial că l-a transferat pe Gilvan Souza Correa, un fundaş central brazilian în vârstă de 28 de ani. Acesta a jucat ultima oară la Atletico Clube Goianiense şi a semnat din postura de jucător liber de contract.

Liderul Ligii 1 continuă să se întărească pentru partea a doua a sezonului. CFR Cluj a anunţat că l-a legitimat pe Gilvan Souza Correa, un fundaş central de 28 de ani. Acesta este brazilian, a jucat ultima oară la Goianiense şi CFR Cluj este prima lui aventură fotbalistică în Europa.  

Gilvan a început fotbalul la Iraty şi a mai jucat pentru Londrina, Ponte Preta, Ceara şi Paysandru. Are 1.88 metri şi loveşte mingea cu piciorul drept. CFR n-a anunţat durata contractului, dar există informaţii că ar fi semnat pe trei ani.

”Ne întărim în apărare! Bine ai venit, Gilvan! CFR 1907 Cluj anunţă transferul fundaşului central Gilvan Souza Correa! În vârstă de 28 de ani, Gilvan a jucat în sezonul trecut la Atlético Goianiense, unde a bifat 24 de meciuri şi a înscris 2 goluri în calitate de căpitan al echipei. Stoperul brazilian s-a alăturat deja echipei în cantonamentul din Valencia, Spania”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al CFR-ului.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujgilvan souza correa 

viewscnt
Articole similare