Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Continuă curăţenia la Manchester United! Pariul lui Erik ten Hag, OUT după doar şase luni

OFICIAL | Continuă curăţenia la Manchester United! Pariul lui Erik ten Hag, OUT după doar şase luni

Transferuri

Comentarii

Manchester United a decis să încheie împrumutul fundaşului stânga spaniol, Sergio Reguilon (27 de ani), de la Tottenham.

Sergio Reguilon a fost cedat la Manchester United la începutul sezonului, sub formă de imprumut pe timp de un sezon, de la Tottenham.

Ibericul nu a reuşit să se impună la echipa din Manchester deşi gruparea lui Erik Ten Hag a avut mari probleme cu accidentările, mai ales în compartimentul defensiv. Lista lungă de accidentări i-au permis lui Reguilon să prindă 12 partide în toate competiţiile.

Şase luni a rezistat Sergio Reguilon pe Old Trafford

Nouă prezenţe în Premier League, un meci în Cupa Ligii Angliei şi două partide în UEFA Champions League sunt cifrele fundaşului stânga spaniol, la United, în acest sezon.

În ultima etapă, tehnicianul olandez al "diavolilor roşii", Erik ten Hag s-a bazat pe portughezul Diogo Dalot pe poziţia de fundaş stânga, o improvizaţie în absenţa titularului de drept pe flancul stâng al defensivei, Luke Shaw. Reguilon este la al doilea împrumut în ultimele două sezoane. Tottenham l-a cedat timp de un sezon la Atletico Madrid, în timpul sezonului 2022-2023.

Reguilon a ajuns la Tottenham în vara anului 2020, de la Real Madrid, pentru suma de 30 de milioane de euro. Spaniolul a impresionat în tricoul Sevilliei, în 2019-2020, sezon în care andaluzii au cucerit UEFA Europa League.

Sergio Reguilon şi-a început cariera la Tottenham drept titular incontestabil, sub Jose Mourinho. În perioada Antonio Conte, acesta a ieşit din planurile managerului italian, acesta optând pentru o formaţie cu cinci apărători.

Afla mai multe despre: manchester unitederik ten hagsergio reguilontottenham 

viewscnt
Articole similare