Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CS U Craiova i-a prelungit contractul lui Devis Mangia. Prima reacţie a antrenorului

OFICIAL | CS U Craiova i-a prelungit contractul lui Devis Mangia. Prima reacţie a antrenorului
Comentarii

Universitatea Craiova şi Devis Mangia au ajuns la o înţelegere pentru prelungirea contractului acestuia până în iunie 2021. anunţă site-ul oficial al clubului.

"Clubul Universitatea Craiova are deplină încredere în munca depusă de antrenorul italian şi cu toţii, inclusiv suporterii, suntem convinşi că Mangia este omul care ne va aduce trofeele atât de dorite, în viitorul apropiat.

Îi mulţumim domnului Mangia atât pentru munca depusă cât şi pentru seriozitatea şi profesionalismul arătate, calităţi care au făcut din el unul dintre cei mai respectaţi străini care au lucrat vreodată în campionatul românesc." - se arată pe site-ul oficial

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Devis Mangia a declarat: ”Sunt fericit că am semnat prelungirea contractului. Am muncit încă de la început foarte bine cu patronul echipei, iar asta este foarte important pentru un antrenor. Avem un proiect bun la Universitatea şi, într-adevăr, să întâlneşti atâta seriozitate la un club şi jucători atât de valoroşi şi de sufletişti este un motiv de bucurie pentru orice antrenor.”

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare