Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florin Andone va juca în Premier League! Atacantul român a fost prezentat la noua sa echipă! Câţi bani primeşte Deportivo

OFICIAL | Florin Andone va juca în Premier League! Atacantul român a fost prezentat la noua sa echipă! Câţi bani primeşte Deportivo

Stranieri

Comentarii

Florin Andone s-a despărţit de spaniolii de la Deportivo La Coruna şi a semnat cu formaţia din prima ligă engleză Brighton! Atacantul şi-a dat acordul pe un contract valabil până în 2023, iar La Coruna va primi şase milioane de euro.

Suntem extrem de încântaţi pentru faptul că Andone a semnat cu noi. Este un fotbalist pe care l-am urmărit de multă vreme şi va oferi o nouă dimensiune atacului nostru. Este un jucător care munceşte mult şi care şi-a demonstrat calitatea la cel mai înalt nivel în Spania şi la nivelul echipei naţionale”, a spus Christ Hughton, managerul lui Brighton.

69 de meciuri şi 18 goluri a bifat Andone în două sezoane la Deportivo.

Fondat la începutul secolului trecut, la 24 iunie 1901, clubul Brighton şi-a făcut debutul pe prima scenă a fotbalului britanic abia cu ocazia sezonului recent încheiat. La prima apariţie în Premier League, noua echipă a lui Florin Andone a adunat 40 de puncte şi a încheiat campionatul pe locul 15, la şapte puncte deasupra zonei retrogradării.

Afla mai multe despre: andonebrightondeportivo la corunapremier league 

viewscnt
Articole similare