Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Golofca pleacă de la FCSB. Totul a fost negociat şi bătut în cuie! ”Ne-am înţeles!”

OFICIAL | Golofca pleacă de la FCSB. Totul a fost negociat şi bătut în cuie! ”Ne-am înţeles!”

Fotbal intern

Comentarii

Transferat în vară de la FC Botoşani, Cătălin Golofca n-a confirmat la FCSB. Acum, roş-albaştrii vor să scape cât mai repede de mijlocaş, astfel că au purtat noi discuţii cu oficialii moldovenilor.

UPDATE. Cătălin Golofca se va întoarce din luna ianuarie la FC Botoşani. 

"Eu i-am spus clar lui Gigi Becali că am încredere în calităţile lui Golofca şi sunt sigur că la mine la Botoşani o să îşi revină. Gigi mi-a spus că el nu mai poate să stea după Golofca să arate că are valoare de Steaua că timpul îl costă bani mulţi şi nu doreşte să plătească salarii de Liga 1, iar băiatul să joace pentru echipa a doua.

Am discutat vineri pe la prânz cu Golofca şi ne-am înţeles. El mi-a transmis pretenţiile lui, iar eu am fost de acord. E clar că eu nu pot să îi dau salariul pe care el avea la Steaua, dar chiar şi aşa tot este bine. Eu sunt sigur că Golofca o să ne ajute să urcăm în clasament, iar Costel Enache o să îl pună din nou pe picioare", a spus Iftime pentru Fanatik.ro.

400 de mii de euro a plătit FCSB pentru 40% din serviciile lui Golofca, în timp ce procentul de 60% a rămas la FC Botoşani. După ce mijlocaşul a dezamăgit sub comanda lui Dică, oficialii roş-albaştrilor vor acum doar să-şi recupereze bani plătiţi în schimbul jucătorului. Astfel, în cazul în care îl va vinde pe Golofca cu cel puţin 400 de mii euro, FCSB va opri suma de 400 de mii de euro, iar tot ce va trece peste, va trimite la FC Botoşani.

"Stilul de joc al lui Costel Enache i-a prins foarte bine lui Golofca. El este un jucător foarte bine pregătit, însă, la Steaua, ştim că este alt sistem de joc, e greu la Steaua. E greu, pentru că nimeni nu are răbdare cu tine acolo. Sunt foarte mulţi jucători de valoare în lot, probabil dacă aveau mai multă răbdare cu el, se impunea şi juca.

Oricum, nici nu se pune problema să facă parte dintr-un viitor transfer al lui Moruţan. Dacă Golofca vrea să plece în străinătate, am discutat despre clauzele lui de transfer. Am renunţat la tot ce era până acum. Dacă îl vor vinde, tot ce va fi peste 400 de mii de euro, ne va reveni nouă, asta în cazul în care suma va depăşi 400 de mii de euro" , a declarat preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

Afla mai multe despre: golofcafc botosanifcsbsteauaros albastriigolofcasfaitertransfer 

viewscnt
Articole similare