Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Iasmin Latovlevici a devenit cel de-al 12-lea fotbalist român din istoria clubului Galatasaray

OFICIAL | Iasmin Latovlevici a devenit cel de-al 12-lea fotbalist român din istoria clubului Galatasaray
Comentarii

UPDATE | Iasmin Latovlevici a semnat oficial cu Galatasaray vineri seara, devenind cel de-al 12-lea român din istoria clubului Cim-Bon.

Interesant este că Galata a făcut publice toate detaliile contractului. Fosta echipă a lui Hagi şi Popescu a plătit 550.000 de euro în schimbul lui Latovlevici.

Fundaşul va încasa în primul sezon 750.000 de euro şi un bonus de 4.000 de euro la fiecare punct obţinut de echipa. Dacă Galata ia titlul, Latovlevici primeşte un bonus de 25% din valoarea contractului său. Înţelegerea va fi prelungită în aceleaşi condiţii dacă fundaşul se va afla pe teren la 18 victorii bifate în campionat. 

"Nu am cuvinte pentru a-mi descrie sentimentele. Pot să spun, însă, că mi s-a împlinit visul. Am mai avut asemenea oportunităţi de-a lungul carierei, dar la acea vreme nu aveam oamenii potriviţi alături de mine. Sunt la o echipă mare şi am muncit din greu ca să ajung aici.



Am fost extrem de fericit când am aflat de oferta de la Galatasaray. Îi mulţumesc mult antrenorului Igor Tudor, care m-a dorit aici. Am ajuns la o echipă mare. Şi în România am jucat la o mare echipă, ştiu ce aşteptări sunt de la mine şi mă voi pregăti foarte bine pentru a le îndeplini.

Despre fani ce mai poate fi zis? Vin în număr mare la stadion şi susţin echipa întotdeauna. Voi face tot posibilul ca să câştig trofee pentru ei!"
, a declarat Iasmin Latovlevici la Galatasaray TV.

Afla mai multe despre: latovlevicigalatasarayturciatransferkarabuksporcim bonigor tudor 

viewscnt
Articole similare