Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Iată unde se va disputa derby-ul dintre CS U Craiova şi FCSB. Ce echipă va inaugura stadionul din Craiova

OFICIAL | Iată unde se va disputa derby-ul dintre CS U Craiova şi FCSB. Ce echipă va inaugura stadionul din Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Liga I se pregăteşte pentru marele derby de la finalul acestei săptămâni. Vecine de clasament, FCSB şi CS U Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1.

UPDATE | CS U Craiova a anunţat pe site-ul oficial al clubului că partida cu FCSB se va disputa la Severin

"La fix 50 de ani de la inaugurarea „Centralului” din 1967, Universitatea Craiova găzduieşte Steaua duminică, 29 octombrie, în ultima partidă a Ştiinţei de la Drobeta Turnu Severin.

Deşi toate părţile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepţia stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunţarea schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunţăm cu regret, dar şi cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri că oltenii din Mehedinţi, Dolj şi din celelalte trei judeţe vor umple şi stadionul de lângă Dunăre, duminică seara, aşa cum l-ar fi umplut şi pe cel de lângă Jiu.

Cât despre inaugurarea stadionului din Craiova, aceasta va avea loc împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga, la începutul lunii noiembrie. Chiar dacă marea deschidere se amână un pic, îi rugăm pe cei cu sufletul alb-albastru să se gândească la faptul că avem cel puţin un secol înainte de mers la meciuri, împreună, pe senzaţionala noastră arenă din Craiova. Astfel, meciul de inaugurare va fi un motiv de sărbătoare şi bucurie deplină pentru Universitatea şi fanii ei, fără încrâncenarea şi, în bună măsură, nervii pe care i-ar fi implicat un derby cu atâta semnificaţie pentru olteni.

Pentru încă o zi care ne-ar plăcea să intre în istorie, la fix 50 de ani de la inaugurarea stadionului Central, încrâncenarea şi speranţele unei victorii mari, mai ales având în vedere egalitatea de puncte din clasament între noi şi adversar, vor fi trăite la Severin, duminică, de la ora 20:45" , se arată în comunicatul de pe site-ul clubului.


Din informaţiile obţinute de telekomsport.ro, meciul de duminică se va disputa la Severin. Informaţia n-a fost confirmată încă de CS U Craiova, însă comunicatul emis de Compania Naţională de Investiţii clarifică, în mare măsură, situaţia: "Pe 23.10.2017, am început recepţia la terminarea lucrărilor pe arena din Bănie, împreună cu reprezentanţi ai constructorilor, proiectantului, beneficiarului, ISC, ISU. Dată fiind complexitatea lucrărilor, verificăm modul de execuţie al acestora şi estimăm că procesul va dura câteva zile”.

În plus, jucătorii şi oamenii din staff-ul oltenilor au fost informaţi că meciul se va disputa la Severin. Interesant este, însă, că oficialii clubului CS U Craiova au vândut deja abonamente pentru un stadion pe care încă nu au niciun act. Aşadar, Primăria oraşului n-a făcut recepţia, astfel că arena nu se află în proprietatea sa.

Afla mai multe despre: craiovasteauafcsbcs u craiovaliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare