Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laurent Blanc a fost numit antrenor la Olympique Lyon

OFICIAL | Laurent Blanc a fost numit antrenor la Olympique Lyon

Ligue 1

Comentarii

Laurent Blanc (56 de ani) va reveni în antrenorat, după o pauză de câteva luni. L'Equipe anunţă că s-a înţeles cu Olympique Lyon.

UPDATE 10 octombrie, 9:19 - OFICIAL! Laurent Blanc a fost investit în funcţia de antrenor la Olympique Lyon.


Plecat în februarie de la Al Rayyan, Laurent Blanc era liber de contract şi a fost abordat de şefii lui Lyon, care l-au dat afară pe Peter Bosz.

Surpriză! "Acord". Cu ce club din Ligue 1 semnează Laurent Blanc şi revine în antrenorat

După plecarea lui Peter Bosz, conducerea lui Olympique Lyon a început căutarea unui nou antrenor şi s-a oprit la Laurent Blanc. Liber de contract din februarie, Blanc a acceptat propunerea şefilor de la Lyon şi va fi noul tehnician al echipei franceze.

Potrivit L'Equpie, cele două părţi au bătut palma şi s-au înţeles pentru colaborare.

"Acord Lyon - Laurent Blanc!", anunţă sursa citată, care mai scrie că antrenorul francez urmează să fie prezentat oficial luni, 10 octombrie, la Lyon.

Lyon este a cincea echipă din CV-ul scurt al lui Laurent Blanc şi a treia din Ligue 1, după Bordeaux (2007 - 2010) şi PSG (2013 - 2016). Fostul fundaş central a mai pregătit naţionala Franţei (2010-2012) şi Al Rayyan (decembrie 2020 - februarie 2022),

Peter Bosz, OUT de la Lyon

Antrenorul Peter Bosz a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Olympique Lyon, pe care a preluat-o în 2021. El s-a întâlnit, sâmbătă după-amiaza, cu preşedintele Jean-Michel Aulas şi directorul de fotbal Vincent Ponsot. Contractul tehnicianului expira în iunie 2023.

Afla mai multe despre: laurent blancolympique lyonligue 1 

viewscnt
Articole similare