Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lazio i-a prezentat pe noii colegi ai lui Radu Ştefan. Unul dintre ei este vicecampion mondial

OFICIAL | Lazio i-a prezentat pe noii colegi ai lui Radu Ştefan. Unul dintre ei este vicecampion mondial

Serie A

Comentarii

Joaquin Correa (23 de ani) şi Milan Badelj (29 de ani) sunt noii colegi ai lui Radu Ştefan. Lazio i-a prezentat oficial miercuri dimineaţă.

 
15 milioane de euro a plătit clubul "biancocelest" pentru Correa, care a fost adus de la Sevilla, după doi ani, 47 de meciuri şi 5 goluri în Andalucia. Extrema stânga nu este la prima aventură în Seria A, Sampdoria fiind prima lui experienţă europeană. La finalul anului 2014, italienii au plătit aproximativ 10 milioane de dolari pentru a îl aduce de la Estudiantes, din Argentina. Jucătorul are două selecţii în naţionala "pumelor", pentru care a şi înscris o dată, într-un meci amical cu Singapore. 
 
Dacă pentru Correa s-au dat bani, Milan Badelj a venit liber de contract după ce contractul său cu Fiorentina a expirat. Pe mijlocaşul care evoluează din 2014 în Serie A. l-au mai dorit Sporting Lisabona şi AC Milan, însă în cele din urmă a ales echipa din capitala Italiei. Născut la Zagreb, Badelj joacă din 2010 pentru naţionala Croaţiei, alături de care a ajuns în această vară până în finala Campionatului Mondial. În Rusia, a fost titular doar în ultimul meci din grupă, cel cu Islanda, în care a şi marcat. 
Pe lângă cei doi jucători, în această vară Lazio i-a mai adus pe Silvio Proto de la Olympiacos, Mattia Sprocati de la Salernitana, Riza Durmisi de la Betis Sevilla, Francesco Acerbi de la Sassuolo şi pe Valon Berisha de la RB Salzburg. 

 

Afla mai multe despre: milan badeljjoaquin correalaziocroatiacampionatul mondialtransfervicecampioni 

viewscnt
Articole similare