Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | "Magicianul" Sânmărtean s-a întors în Liga 1. De ce nu a mai ajuns la Dinamo

OFICIAL | "Magicianul" Sânmărtean s-a întors în Liga 1. De ce nu a mai ajuns la Dinamogalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

Lucian Sânmărtean (37 ani) a semnat un contract cu formaţia FC Voluntari. Prezentarea oficială a mijlocaşului trecut pe la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena, Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii Târgu Jiu şi Al Taawon şi care a adunat 21 de prezenţe în naţionala României a avut loc astăzi.

"Voluntari e o echipă care mă lasă uşor să încep să-mi revin. Nu am mai jucat de multă vreme. La Dinamo nu are timp nimeni să te aştepte. La Voluntari am avut din prima deschidere, m-au primit la antrenamente. Desigur, am fost nevoit să dau beri aproape zilnic, e o obişnuinţă. Avem un mix între bătrâni şi tineri la echipă, plus un antrenor care îşi cunoaşte valoarea.

Mi-a convenit şi faptul că sunt aproape de fetiţia mea, pe care mă duc să o văd după fiecare antrenament, e un alt aspect important pentru mine. La Voluntari am o altă linişte faţă de Dinamo. Asta i-am şi spus lui Adi Mutu, că nu mai vreau să fiu expus, pentru că ştiu ce a fost la Steaua. Am avut şi oferte de afară" - a spus Lucian Sânmărtean la conferinţa de prezentare. 

Afla mai multe despre: lucian sanmarteandinamovoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare