Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Florea, noul preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă! Cum s-au împărţit voturile

OFICIAL | Marius Florea, noul preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă! Cum s-au împărţit voturilegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

UPDATE | Marius Florea a câştigat alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Scrimă, desfăşurate în această dimineaţă la sediul federaţiei. Florea, care până în prezent a deţinut funcţia de secretar general al FRS, a obţinut 37 de voturi şi le-a învins astfel pe Lorenada Dinu (16 voturi) şi Ioana Popescu (3 voturi).

 


27 aprilie 2018 este o zi importantă în istoria Federaţiei Române de Scrimă. Singura federaţie medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, îşi alege azi noul preşedinte.

Pentru funcţia de preşedinte candidează Ioana Ionescu – fostă floretistă, de profesie jurist, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Scrimă şi membu în Comisia juridică a Federaţiei Internaţionale de Scrimă, Loredana Dinu – campioană olimpică, mondială şi europeană la spadă, în prezent membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Scrimă, membru în Comisia de Promovare şi Marketig a Confederaţiei Europene de Scrimă şi agent de presă în cadrul Ministerului de Interne şi Marius Florea – actualul secretar general al Federaţiei Române de Scrimă şi unul dintre cei mai buni arbitri de sabie din lume.

Postul numărul 1 al Federaţiei Române de Scrimă a rămas vacant din ianuarie 2018, când fostul preşedinte, Laura Cârlescu Badea şi-a dat demisia din cauza unor probleme de sănătate după numai zece luni în fruntea forului.

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă va fi ales prin vot secret.

Evenimentul va avea loc de la ora 10:00, la sediul Federaţiei Române de Scrimă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: scrimaloredana dinu,  

viewscnt
Articole similare