Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Penedo a semnat prelungirea contractului. EXCLUSIV | Dănciulescu: ”Sunt foarte fericit, îi ţin pumnii la Cupa Mondială”

OFICIAL | Penedo a semnat prelungirea contractului. EXCLUSIV | Dănciulescu: ”Sunt foarte fericit, îi ţin pumnii la Cupa Mondială”

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit o mişcare importantă pentru sezonul următor. Jaime Penedo, 36 de ani, a fost de acord să semneze pe încă un an cu echipa din Ştefan cel Mare.

UPDATE 13:56 Ionel Dănciulescu, cel care a negociat prelungirea contractului, spune că este o mutare bună pentru Dinamo. Directorul general al lui Dinamo spune că acum va ţine cu Panama la Cupa Mondială: ”Sunt foarte fericit că a ales să continue cu noi, îi urăm mult succes lui Penedo la Cupa Mondială (n.r. unde va juca alături de Panama). Toţi ”câinii” îi vor ţine pumnii”.

Mihai Stan, impresarul lui Penedo, susţine că n-au fost probleme la negocieri, deoarece jucătorul pe care-l reprezintă a fost impresionat de reacţia fanilor când şi-a anunţat plecarea: ”Nu au fost dificile negocierile, clubul a dorit, fanii îl iubesc, el îşi doreşte să-şi încheie cariera cu o performanţă la Dinamo. L-au impresionat mesajele primite de la fani”, a spus Mihai Stan pentru Telekom Sport.


UPDATE: Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Penedo a semnat prelungirea contractului. Portarul în vârstă de 36 de ani a semnat pe încă un sezon

”PENEDO CANO, încă un an la Dinamo! Portarul panamez Penedo Cano a semnat în urmă cu câteva momente un nou contract cu FC Dinamo Bucureşti, valabil până la finalul sezonului competiţional 2018-2019”, se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.


Jaime Penedo a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în acest sezon, dar şi-a terminat contractul în această vară şi erau şanse mici să accepte prelungirea. Mai ales că Penedo şi-a luat ieri rămas bun de la suporteri, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Însă lucrurile s-au schimbat în ultimele 24 de ore. Ionel Dănciulescu a purtat negocieri intense cu portarul de 36 de ani şi a reuşit să-l convingă să semneze un nou contract, valabil un an. Informaţia a fost confirmată de Mihai Stan, impresarul lui Penedo:

”În mare măsură, este meritul lui Dănciulescu acest contract. Insistenţa lui a fost răsplătită, iar Penedo pleacă mulţumit la Cupa Mondială, fiindcă el s-a simţit extraordinar la Dinamo şi vrea să câştige un trofeu sezonul viitor la acest club”, a declarat pentru Telekom Sport impresarul fotbalistului, Mihai Stan.

Penedo va semna sâmbătă noul contract şi apoi se va alătura lotului naţionalei Panameze, alături de care va juca la Cupa Mondială din Rusia.

Afla mai multe despre: penedodinamomihai stanliga 1 

viewscnt
Articole similare