Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer făcut de Unai Emery la Arsenal: "Este un fotbalist de mare calitate"

OFICIAL | Primul transfer făcut de Unai Emery la Arsenal: "Este un fotbalist de mare calitate"

Arsenal

Comentarii

Arsenal Londra a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că şi-a asigurat serviciile fundaşului Stephan Lichtsteiner, care s-a despărţit în această vară de Juventus Torino.

"Vreau să realizez lucruri măreţe cu acest club!", au fost primele cuvinte ale lui Lichtsteiner, care va purta tricoul cu numărul 12.

Ajuns, la rândul său, de curând la Arsenal, antrenorul Unai Emery s-a declarat încântat de aducerea internaţionalului elveţian.

"Stephan aduce experienţă şi spirit de conducere echipei noastre. Este un fotbalist de mare calitate, determinant, cu atitudine pozitivă. Stephan ne va ajuta să ne dezvoltăm atât pe teren, cât şi în afara lui", a afirmat Unai Emery, citat de site-ul lui Arsenal.

În vârstă de 34 de ani, Stephan Lichtsteiner se afla la Juventus din 2011, timp în care a jucat în peste 250 de meciuri şi a cucerit şapte titluri de campion al Italiei. De-a lungul carierei, a mai jucat, printre altele, la Lille şi Lazio.

Stephan Lichtsteiner este căpitanul naţionalei Elveţiei, pentru care a jucat în 99 de meciuri şi a înscris de opt ori şi alături de care va evolua la Cupa Mondială din Rusia.

 

 

Afla mai multe despre: emeryarsenallichtsteiner 

viewscnt
Articole similare