Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a anunţat transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită: „Mulţumim, Marko!”

OFICIAL | Rapid a anunţat transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită: „Mulţumim, Marko!”

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic s-a despărţit de Rapid şi a semnat un contract în Arabia Saudită, cu formaţia Al Tai, echipă la care evoluează şi Andrei Cordea.

OFICIAL | Rapid a anunţat transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită: „Mulţumim, Marko!”

„Mulţumim, Marko!

Golgheterul Rapidului s-a despărţit de clubul nostru, urmând să joace în prima ligă saudită, la Al-Tai FC.

Venit la Rapid în vara lui 2022, Marko Dugandzic a marcat 28 de goluri în 48 de meciuri, fiind cel mai bun marcator din SuperLigă în sezonul 2022/2023, cu 22 de goluri reuşite. De asemenea, Duga a oferit şi patru pase decisive.

În actuala stagiune, croatul a punctat de şase ori în şapte partide, fiind, de asemenea, lider în clasamentul golgheterilor.

În carieră, Marko a mai jucat la NK Osijek, Ternana, FC Matera, FC Botoşani, FC Sochi şi CFR Cluj, evoluând pentru formaţiile U16, U17, U18, U19 şi U21 ale Croaţiei.

Fondat în 1961, clubul Al-Tai ocupă locul 11 în Pro League, având două victorii şi trei înfrângeri după primele cinci etape”, a fost comunicatul emis de Rapid pe site-ul oficial.

Panduru, mesaj ironic după plecarea lui Dugandzic: „Să-i mulţumească lui Săpunaru că l-a lăsat să bată penalty-urile!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, expertul Orange Sport, a analizat mutarea şi a ţinut să-i transmită un mesaj ironic atacantului croat.

„Dugandzic trebuie să-i mulţumeacă lui Mutu, dar mai ales lui Săpunaru că l-a lăsat să bată penalty-urile. La CFR nu a făcut prea multe, nici la Botoşani. Dugandzic să zicem că ar fi câştigat 10.000/lună la Rapid, iar acum primeşte un milion de euro/an la arabi.

Mai e o problemă acum, că el nu o să se mai întoarcă niciodată în România după ce încasează suma asta în Arabia Saudită”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marko dugandzicrapidarabia saudita 

viewscnt
Articole similare