Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Stanciu şi Chipciu au un nou antrenor. Transferă de pe Google :)

OFICIAL | Stanciu şi Chipciu au un nou antrenor. Transferă de pe Google :)
Comentarii

Echipa românilor Stanciu şi Chipciu, Anderlecht, a anunţat numele noului antrenor, Hein Vanhaezebrouck, care a pregătit-o ultima dată pe Gent.

Antrenorul belgian a semnat un contract valabil pentru trei sezoane şi va conduce miercuri primul antrenament. În vârstă de 53 de ani, Vanhaezebrouck a preluat-o pe Gent în 2014, iar în un an mai târziu a adus primul şi singurul titlu din istoria de 117 ani a clubului. Ulterior, Gent a ajuns în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut de o grupă din care mai făceau parte Zenit, Valencia şi Lyon.

Vanhaezebrouck mai este cunoscut în Belgia pentru un episod inedit. În 2010, când o antrena pe Kortrijk, a transferat un jucător informându-se asupra calităţilor sale doar după motorul de căutare Google. Este vorba despre Istvan Bakx, atacant ajuns între timp la 31 de ani şi care evoluează pentru o echipă din liga a doua olandeză. 

Însă în acest an, Gent este pe locul 14 din 16 echipe. Vanhaezebrouck a demsionat de la Gent la 27 septembrie, în timp ce campioana en-titre a Belgiei, Anderlecht, a rămas fără antrenor, la 18 septembrie, după despărţirea de elveţianul Rene Weiler, din cauza rezultatelor slabe înregistrate. De atunci, de pregătirea echipei s-a ocupat, ca interimar, Nicolas Frutos, secund al lui Weiler.

Afla mai multe despre: stanciuchipciuanderlechtbruxellesbelgiagentlyonvalenciazenit 

viewscnt
Articole similare