Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Craiova a mai transferat un jucător! Oltenii i-au găsit înlocuitorul lui Băluţă

OFICIAL | U Craiova a mai transferat un jucător! Oltenii i-au găsit înlocuitorul lui Băluţăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 06.08.2018 | U Craiova a anunţat pe site-ul oficial că a semnat un contract valabil pe trei ani cu paraguayanul Cesar Meza Colli.

Universitatea Craiova a rezolvat încă un transfer. După Alex Cicâldău, Mirko Pigliacelli, Isaac Donkor şi Matteo Fedele, oltenii l-au transferat şi pe mijlocaşul ofensiv paraguayan Cesar Meza Colli, în vârstă de 26 de ani, care şi-a anunţat vineri despărţirea de fosta echipă şi se află deja în România.

"Prin intermediul acestui mesaj, aş dori să-mi exprim recunoştinţa faţă de conducere, antrenori şi coechipieri. Cu toţii m-au ajutat să mă simt grozav, atât ca om, cât şi ca jucător, în aceste luni. Vă urez tuturor un an fantastic! Dumnezeu să vă bincuvânteze! Mulţumesc, Azerbaidjan", a notat fotbalistul, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Mesajul de adio al lui Meza Colli pentru clubul din Azerbaidjan nu este întâmplător. În aceeaşi zi, fotbalistul paraguayan a publicat o fotografie pe aceeaşi reţea de socializare, cu precizarea că se află în România.

Din informaţiile Telekom Sport, Meza Colli se înţelelese cu Universitatea Craiova de ceva vreme, însă oficializarea transferului său a fost întârziată de anumite detalii contractuale cu clubul azer. În cele din urmă, după cum anunţă şi jucătorul, cele două părţi s-au înţeles, iar anunţul oficial se poate face din moment în moment.

Cesar Meza Colli s-a născut în Paraguay, dar are şi paşaport italian. A jucat pentru Atromitos, Ethnikos Piraeus, PAS Giannina, Cesena, Alaves, Pavia, Intger Baku, FK Zira şi ultima oară a evoluat la FK Keshla, în Azerbaidjan, pentru care a reuşit să înscrie cinci goluri şi să dea zece pase decisive, în 55 de apariţii.

Afla mai multe despre: craiovaliga 1transfer 

viewscnt
Articole similare