Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unde va juca Golofca după despărţirea de FCSB. "E doar o formalitate!"

OFICIAL | Unde va juca Golofca după despărţirea de FCSB. "E doar o formalitate!"

Superliga

Comentarii

Cătălin Golofca s-a despărţit de FCSB după mai puţin de 6 luni petrecute în tricoul roş-albastru, iar din a doua parte a sezonului va evolua tot în Liga 1, la FC Botoşani.

Mijlocaşul de 27 de ani s-a înţeles cu oficialii grupării de la care fusese cumpărat de  FCSB şi urmează să semneze o înţelegere.

În condiţiile în care Golofca jucase deja pentru două echipe în acest sezon (FC Botoşani şi FCSB), opţiunile sale erau oricum limitate şi ar fi fost nevoit să stea pe bară până în vară, dacă ar fi semnat cu o altă echipă.

”Am discutat cu Gigi Becali despre Golofca în perioada în care negociam pentru Moruţan. Nu s-a pus nicio clipă problema ca el să fie inclus în transferul lui Olimpiu, dar ni l-am dorit înapoi. I-am făcut o ofertă şi el a acceptat-o. Mai rămâne acum să semneze contractul, însă aceasta este doar o formalitate. Va face pregătirea cu noi, iar eu sper să-l readucem la forma la care era înainte de transferul la FCSB. I-am promis domnului Becali că, în cazul în care îl vom transfera în străinătate, atunci îi vom returna cei 400.000 de euro pe care i-a plătit pe fotbalist. Nu vrem să lăsăm impresia că am fi ţepari”, a declarat, pentru MEDIAFAX, patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: golofcafcsbtransferbotosani 

viewscnt
Articole similare