Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Petev! Alţi 3 oameni au fost daţi afară de Rotaru: „Mulţumim!”

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Petev! Alţi 3 oameni au fost daţi afară de Rotaru: „Mulţumim!”
Comentarii

Universitatea Craiova a emis un comunicat prin care anunţă despărţirea oficială de antrenorul bulgar Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Ivaylo Petev

Pe lângă plecarea lui Petev, oltenii au anunţat şi rezilierea contractului cu 3 oameni din staff-ul tehnic. Decizia vine la câteva zile distanţă de eşecul suferit pe Arena Naţională, scor 0-2, cu FCSB. În urma acestui rezultat, şansele oltenilor la titlu au scăzut dramatic.

„OFICIAL | Mulţumim, Ivaylo Petev!

Universitatea Craiova şi antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului.  Kozlic Admir, Adi Adilovic şi Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor.

Le mulţumim tuturor şi le dorim mult succes mai departe!”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Prima reacţia de la Craiova după demiterea lui Ivaylo Petev: ”Din cauza eliminării din Cupa României” | EXCLUSIV

Universitatea Craiova a avut parte de o săptămână de coşmar. Eliminată, joi, din sferturile Cupei României, de Oţelul, echipa din Bănie a pierdut şi derby-ul cu FCSB, de duminică, şi şi-a luat gândul de la titlu în Superligă.

Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri şi l-a dat afară pe Petev, antrenorul oltenilor. Rodion Camataru a comentat decizia luată de patronul din Bănie şi a dezvăluit că, fix azi, s-a întâlnit întâmplător cu Rotaru, dar acesta nu i-a dezvăluit nimic!

”Surprinzător pentru mine pentru că m-am întâlnit întâmplător cu Rotaru la un hotel şi nu mi-a zis. (n.r. despre demiterea lui Petev) Nu e surprinzător, echipa nu a evoluat, a avut momente slabe, vina mereu se dă pe antrenor dar nu avem calitate să câştigăm campionatul.

Poate din cauza Cupei, acolo erau şanse mari. (n.r. despre viitorul antrenor al Craiova) Momentan nu m-am gândit, vedem cine e liber. Reghe? Nu ştiu. Nu cred ca o să vină cine a mai fost. (n.r. despre un alt antrenor străin) Orice e posibil”, a declarat Cămataru pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaivaylo petevsuperliga 

viewscnt
Articole similare