Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Xavi şi-a prelungit contractul cu Barcelona. Ce durată are noua înţelegere

OFICIAL | Xavi şi-a prelungit contractul cu Barcelona. Ce durată are noua înţelegere

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are un start lansat de sezon. Sub comanda lui Xavi (43 de ani), catalanii sunt neînvinşi în campionat şi au debutat cu dreptul şi în Liga Campionilor.

Update | Veste imensă pentru Barcelona

FC Barcelona a anunţat, vineri seară, prelungirea contractului tehnicianului Xavi Hernandez.

Noul acord este valabil până la 30 iunie 2025, cu opţiune pentru încă un an.

Xavi Hernandez a devenit antrenorul FC Barcelona în noiembrie 2021. După ce a plecat de la Al-Sadd din Qatar, catalanul a revenit la clubul unde a petrecut 24 de ani ca jucător, doar că de data aceasta s-a întors ca antrenor al primei echipe.

De când a devenit antrenor principal la Barça, Xavi a făcut să debuteze aproximativ 12 jucători de la La Masia.

Aleix Garrido, Angel Alarcon, Chadi Riad, Marc Casado, Inaki Pena, Mika Marmol, Estanis Pedrola, Alvaro Sanz, Ferrant Jutgla, Ilias Akhomach, Lamine Yamal şi Fermin Lopez au apărut pentru prima echipă începând din noiembrie 2021. 

În cele 96 de meciuri cu Xavi ca antrenor, echipa a înregistrat 60 de victorii, 17 remize şi 19 înfrângeri. A câştigat Supercupa Spaniei cu 3-1 în finala cu Real Madrid şi a cucerit titlul din La Liga 2022/23.


Xavi îşi va prelungi contractul cu Barcelona

Tehnicianul spaniol Xavi Hernandez a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că în curând va fi oficializată prelungirea, până în anul 2025, a contractului său cu gruparea FC Barcelona.

Xavi Hernandez conduce echipa catalană începând cu luna noiembrie 2021.

”Noi, eu şi staff-ul meu, am ajuns la echipă într-un moment dificil, în circumstanţe nefavorabile. Am lucrat bine atât în relaţia cu oficialii clubului, cât şi pe teren”, a declarat Xavi, care a câştigat campionatul spaniol cu Barcelona, în sezonul 2022-2023.

După 96 de meciuri la cârma formaţiei catalane, Xavi Hernandez a adunat 60 de victorii (un procentaj de 62,5%), având 17 egaluri şi înregistrând 19 înfrângeri.

În acest sezon, Barcelona a început excelent campionatul în Spania. Are 13 puncte după primele cinci etape şi se clasează pe locul 2, în urma lui Real Madrid.

Debutul a fost ideal şi în grupele Ligii Campionilor. Catalanii s-au impus lejer pe teren propriu în faţa belgienilor de la Antwerp, scor 5-0.

Afla mai multe despre: barcelonaxavicontract xavi 

viewscnt
Articole similare