Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ogăraru explică momentele grele prin care trece naţionala Olandei: "De câţiva ani doar asta se întâmplă!"

Ogăraru explică momentele grele prin care trece naţionala Olandei: "De câţiva ani doar asta se întâmplă!"

Echipa națională

Comentarii

România va juca mâine seară un meci amical contra Olandei pe Arena Naţională, iar fostul internaţional George Ogăraru avertizează că, deşi batavii trec printr-o criză de rezultate.

"Olanda e în continuare în căutarea celei mai bune soluţii, o tot caută de câţiva ani. A fost Blind selecţioner, a plecat. A venit Advocaat, pleacă şi el. Sunt într-o pasă foarte proastă, asa cum se întâmplă în viaţa oricărei echipe naţionale. Au în spate rezultate excelente, finală de Cupă Mondială în 2010, cu Van Marwijk, locul 3 în 2014 cu Van Gaal. Lumea are pretenţii şi e normal. - E o schimbare de generaţii. Iar ultima calificare au ratat-o totuşi la golaveraj. Nu e un fapt obişnuit pentru Olanda, dar se poate întâmpla", spune George.

Fostul fundaş a discutat şi depre echipa noastră. "Noi trebuie să legăm victoriile. Am câstigat amicalul cu Turcia şi nu am pierdut în ultimele două meciuri de calificare. Pentru Cosmin şi naţională e important, asta creează entuziasm, încredere. E o schimbare în bine, lumea a revenit lângă naţională. Am auzit ce atmosferă a fost la Cluj. Echipa joacă mai bine, mai ofensiv, cu determinare, asta dă şi fanilor motive de satisfacţie, de mândrie", a mai declarat Ogăraru în Gazetă.

Afla mai multe despre: george ogararuromaniaolanda 

viewscnt
Articole similare