Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olanda, şanse uriaşe să rateze prezenţa la CM 2018! Portugalia şi Elveţia dau bătălia decisivă în ultima etapă

Olanda, şanse uriaşe să rateze prezenţa la CM 2018! Portugalia şi Elveţia dau bătălia decisivă în ultima etapăgalerie foto
Comentarii

Olanda a câştigat cu mari emoţii partida jucată în deplasare cu Belarus, scor 3-1, cu două goluri marcate în final (Robben 84 - pen şi Depay 90+3). În ciuda acestui succes, din cauza jocului rezultatelor, batavii au şanse infime să meargă la Mondial.

În ultima etapă joacă pe teren propriu cu Suedia, formaţie pe care trebuie să o învingă la o diferenţă de şapte goluri pentru a prinde locul de baraj. Nordicii au avut grijă să-şi facă golaverajul în această rundă, în care s-au impus cu 8-0 în faţa Luxemburgului. Golurile au fost marcate de Granqvist ’10 (penalti), ’67 (penalti), Berg ’18, ’37, ’54, ’71, Lustig ’60 şi Toivonen ’76. 

Franţa s-a impus cu 1-0 în Bulgaria graţie golului marcat de Matuidi în minutul 3 şi are nevoie de o victorie în ultima etapă cu Belarus ca să fie sigură de calificarea directă la Mondialul din Rusia.

În grupa B, Portugalia şi Elveţia vor da bătălia decisivă pentru primul loc în ultima rundă. Lusitanii au nevoie de o victorie pentru a se califica direct, în timp ce elveţienii se mulţumesc şi cu un egal. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: olandapreliminarii cm 2018portugaliaelvetia 

viewscnt
Articole similare