Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu a fost demis, dar n-are timp să se plictisească. Echipa cu care negociază intens

Olăroiu a fost demis, dar n-are timp să se plictisească. Echipa cu care negociază intens

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu a fost asaltat de oferte după ce a fost demis de Al-Ahli Dubai. Însă în pole-position se află Al-Ahli Saudi, locul secund în campionatul Arabiei Saudite. Presa din Golf scrie că negocierile sunt destul de avansate.

Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al-Ahli Dubai, dar n-are timp să se plictisească. Antrenorul român se bucură de o cotă excelentă şi a fost căutat de mai multe echipe din zona arabă. Publicaţiile din Arabia Saudită susţin însă că Olăroiu se află în negocieri avansate cu Al-Ahli Saudi.

Locul doi în campionat, Al-Ahli Saudi vrea să se despartă de actualul antrenor, Serghei Rebrov. Arabii sunt nemulţumiţi de felul în care joacă echipa, dar sunt deranjaţi şi de diferenţa faţă de liderul Al Hilal. Al-Ahli este pe locul 2 în Arabia Saudită, cu 24 de puncte, însă are două meciuri în plus faţă de liderul Al Hilal, care a adunat 26 de puncte în 10 etape.

Cei de la Al-Ahli consideră că Olăroiu este varianta ideală, datorită experienţelor de succes pe care le-a avut atât în Arabia Saudită, cât şi în Emiratele Arabe.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiual ahlial hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare