Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan are nevoie de voturi pentru a lua numărul 10 la Galatasaray! Ce decizie a luat clubul în cazul românului

Olimpiu Moruţan are nevoie de voturi pentru a lua numărul 10 la Galatasaray! Ce decizie a luat clubul în cazul românului

Stranieri

Comentarii

Gruparea Galatasaray a iniţiat un sondaj pe site-ul oficial prin care fanii sunt invitaţi să voteze numărul cu care va evolua Olimpiu Moruţan.

Fanii vor decide ce număr va purta Moruţan

Conform clubului turc, fanii vor trebui să aleagă pentru Moruţan dintre numerele 10, 14 şi 21. Mijlocaşul Ovidiu Moruţan a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray, a anunţat, miercuri, clubul turc.

Primele informaţii despre numărul pe care-l va purta fostul mijlocaş de la FCSB au fost furnizate de Giovanni Becali, care a discutat cu Fatih Terim despre posibilitatea ca jucătorul să ia numărul 10. 

"Va fi o discuţie între mine şi Fatih dacă îi dă numărul 10 şi dacă e capabil să-l poarte. Da, nu-l mai poartă de la Sneijder, e liber şi îi spun să pună o presiune ca să vadă ce înseamnă presiunea, să joci la o echipă cu 50.000 de spectatori în tribună” a spus Ioan Becali.

Gruparea a anunţat că va plătit clubului FCSB suma de 3,5 milioane de euro, în trei ani. Potrivit patronului FCSB, Gigi Becali, FCSB poate primi 5,7 milioane de euro pentru Moruţan, cu bonusurile incluse.

Ovidiu Moruţan, în vârstă de 22 de ani, a mai evoluat în carieră la U Cluj şi FC Botoşani, fiind la FCSB din vara anului 2018.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgalatasarayfatih terimnumar olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare