Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan nu se teme de criticile patronului FCSB: ”O să încerc să-mi fac treaba pe teren”

Olimpiu Moruţan nu se teme de criticile patronului FCSB: ”O să încerc să-mi fac treaba pe teren”

FCSB

Comentarii

Aflat sub lupa lui Gigi Becali, acum, după ce a semnat cu FCSB, Olimpiu Moruţan spune că nu se teme de criticile patronului echipei roş-albastre.

Olimpiu Moruţan a semnat în această iarnă cu FCSB, dar va evoluat în continuare pentru FC Botoşani până la vară. Chiar şi aşa jucătorul ştie că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra sa şi este pregătit să facă tot ce-i va sta în putinţă pentru a nu intra în gura patronului echipei roş-albastre.

”Dacă o să-mi fac treaba pe teren, n-o să am probleme cu dânsul. Da, vor mai fi şi meciuri proaste şi o să încerc să nu am treabă cu ce spune domnul Gigi Becali, să mă concentrez doar la fotbal”, a declarat Olimpiu Moruţan pentru Gazeta Sporturilor.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Moruţan a dezvăluit şi ce i-a transmis finanţatorul FCSB, după ce a semnat cu echipa patronată de acesta: ”Mi-a spus că trebuie să fiu un băiat muncitor la Botoşani, că trebuie să îmi fac treaba cât mai bine aici şi când vin la Steaua să muncesc din greu pentru un loc de titular”.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1olimpiu morutanfc botsani,  

viewscnt
Articole similare