Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenia atacă locul doi. FCSB, în pericol: ”Avem cele mai multe ocazii. Putem marca la orice fază”

Oltenia atacă locul doi. FCSB, în pericol: ”Avem cele mai multe ocazii. Putem marca la orice fază”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova şi FC Argeş se vor întâlni în meciul de deschidere al play-off-ului din acest sezon.

Duelul dintre cele două combatante va avea loc vineri, de la ora 20:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova a terminat sezonul regular pe locul al treilea, în timp ce FC Argeş s-a calificat de pe poziţia a cincea, după ce a învins-o pe FC Botoşani în ultima etapă din sezonul regular.

Oltenia atacă locul doi. FCSB, în pericol: ”Avem cele mai multe ocazii. Putem marca la orice fază”

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Bogdan Vătăjelu a vorbit despre întâlnirea cu formaţia piteşteană.

Fundaşul stânga al craiovenilor a recunoscut faptul că în Bănie nu se poate pune problema titlului şi că obiectivul echipei este clasarea pe locul al doilea la sfârşitul campionatului.

În momentul de faţă, după înjumătătire, CFR Cluj este lider, cu 38 de puncte, FCSB, pe locul doi, cu 31 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe poziţia a treia, cu 27 de puncte.

”Au reuşit să ajungă în play-off ceea ce cred ca mulţi nu le dădeau şanse şi asta denotă că au jucători foarte buni. Au un grup destul de închegat şi ne va aştepta un meci poate mai greu decât cel cu Farul. 

Ne dorim să luăm locul doi pt ca este putin mai plauzibil decât primul loc. Niciodată nu se ştie, dar să fim realişti. Pe moment e puţin mai greu. 

Vom avea numai meciuri tari şi cele dinainte au fost importante, dar poate că nu cu o aşa încărcătură cum vor fi cele din play-off. 

Pentru noi cel mai important este să nu primim gol şi să câştigăm pentru că în faţă am arătat că suntem echipa cu cele mai multe ocazii şi putem marca la orice fază. 

Numai alături de ei ne putem bucura pentru că fotbalul fără suporteri e unul mincinos şi fals. Ne aşteptăm să fie stadionul plin dacă s-ar putea”, a declarat Bogdan Vătăjelu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: vatajelucraiova 

viewscnt
Articole similare