Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii au făcut anunţul! CSU Craiova - FCSB s-ar putea juca pe noul stadion din Bănie!

Oltenii au făcut anunţul! CSU Craiova - FCSB s-ar putea juca pe noul stadion din Bănie!galerie foto

Superliga

Comentarii

Meciul CSU Craiova - FCSB, din cadrul etapei cu numărul 16, s-ar putea disputa pe noua arenă a oltenilor!

Conform unui comunicat de presă, dat de olteni pe site-ul oficial al clubului, meciul cu FC Voluntari, de vineri, transmis în direct pe Telekom Sport 1, va fi ultimul jucat de echipa lui Mangia la Severin! Astfel, noul stadion din Bănie va fi inaugurat contra FCSB, în etapa a 16-a, întrucat CSU Craiova va juca meciurile din rundele 13, 14 şi 15  în deplasare.

”Comparată cu Napoli de cei tineri şi cu Craiova Maixma de bătrânii care au văzut mai mult fotbal, Universitatea Craiova promite să facă iarăşi spectacol, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe Municipalul din Severin. 12 goluri s-au în scris în ultimele trei partide ale Ştiinţei, care este iarăşi pe 2 în campionat, iar tripleta de aur deja celebră în toată România a devenit cvartet, după ce Burlacu şi s-a alăturat lui Băluţă, Gustavo şi Mitrriţă, în atacul de care se tem toţi adversarii din Liga 1. Şi, când ei au motive de teamă, noi avem motive de sărbătoare. 

Sărbătoreşte, aşadar, la Severin, ultima seară de magie desfăşurată în oraşul de pe malul Dunării, împotriva deţinătoarei Cupei României, FC Voluntari, cu care avem revanşă de luat. Vineri, de la 20:30, Ştiinţa te va face din nou să trăieşti emoţiile, să trăieşti bucuria de la goluri, să trăieşti fotbalul, să trăieşti viaţa. Trăieşte şi tu alături de alb-albaştri, poate ultima oară la Severin. Ne luăm la revedere de la oraşul care ne-a fost casă primitoare atâta timp cu un meci mare! #ToţiLaSeverin”, apare pe site-ul oficial al formaţiei CS Universitatea Craiova.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csu craiovastadionfcsbinaugurare 

viewscnt
Articole similare