Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii au prins aripi după victoria cu CFR Cluj: ”Mi-au dat lacrimile de fericire”. Anunţul făcut de Băluţă la finalul meciului

Oltenii au prins aripi după victoria cu CFR Cluj: ”Mi-au dat lacrimile de fericire”. Anunţul făcut de Băluţă la finalul meciului
Comentarii

Băluţă şi Mitriţă, marcatorii Craiovei în meciul cu CFR Cluj, i-au felicitat pe fanii prezenţi pe noua arenă din Bănie pentru atmosfera senzaţională pe care au făcut-o în partida cu liderul din Liga I

Îmi pare rău pentru acea eliminare, mi-am lăsat colegii la greu. Dar s-a acordat prea uşor al doilea galben. Culio a fost şmecher, a accentuat puţin, arbitrul abia a aşteptat să mă elimine. Îmi pare rău că nu voi juca în meciul viitor.

Mi-au dat lacrimile de fericire când am marcat. Sunt fericit şi nu ştiam cum să mă mai bucur. E minunat că am dat gol pe un asemenea stadion cu oameni aşa minunaţi în tribune.

A fost un meci de luptă, noi am încercat să ne facem jocul pentru că ştiam că ei vor juca doar pe minge lungă. Suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte! Jucăm pentru noi, pentru suporteri şi pentru familiile noastre!

Nu ştiu dacă voi juca şi în sezonul viitor la Craiova. Mă gândesc şi eu să plec, am atâţia ani aici, dar până atunci voi da totul pentru această echipă. Mi-ar plăcea să ajung în Italia sau în Spania”, a spus Băluţă.

Şi celălalt marcator al craiovenilor s-a arătat uimit de atmosfera de pe stadion şi le-a dedicat victoria celor peste 27.000 de spectatori prezenţi pe noul ”Ion Oblemenco”.

A fost un meci absolut superb, am jucat pentru cei din tribune. Am câştigat contra liderului şi suntem foarte fericiţi! Tot ce am pregătit la antrenamente am pus în practică, ne-a ieşit totul perfect.

Am exersat mult la antrenament loviturile libere şi mă bucur că am reuşit un asemenea gol. Sper că le-am oferit suporterilor un spectacol adevărat. Sper acum să continuăm pe aceeaşi linie şi să ne clasăm cât mai sus la finalul sezonului”, a adăugat şi Mitriţă

Afla mai multe despre: balutamitritacsu craiovacfr cluj,  

viewscnt
Articole similare