Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care a ajutat-o cel mai mult pe Nadia Comăneci, după ce gimnasta a ajuns în America, a împlinit 80 de ani: "Fără el nu aş fi reuşit"

Omul care a ajutat-o cel mai mult pe Nadia Comăneci, după ce gimnasta a ajuns în America, a împlinit 80 de ani: "Fără el nu aş fi reuşit"galerie foto

Gimnastică

Comentarii

80 de ani. Aceasta este vârsta pe care a împlinit-o zilele trecute Paul Ziert, omul care a jucat un rol hotărâtor în cariera Nadiei Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a planetei, după ce aceasta a ajuns în Statele Unite ale Americii.

Din 1990, Paul Ziert, care a fost antrenorul lui Bart Conner, campion olimpic la gimnastică,  soţul Nadiei, a devenit managerul "Zeiţei" de la Montreal. 

"Fără el nu aş fi reuşit, devenindu-mi manager, să fac atâtea lucruri după ce m-am stabilit în America. El a fost persoana care s-a ocupat în permanenţă de imaginea mea", a precizat Nadia Comăneci pentru Orangesport.ro.

Aflaţi în Anvers, Belgia, pentru a asista la Campionatele Mondiale de senioare, Nadia şi Bart i-au organizat o petrecere surpriză lui Paul. Petrecere care a fost organizată la muzeul evoluţiei gimnasticii. 

"A fost foarte emoţionat de acest moment. Dylan, băiatul nostru, a ţinut să fie şi el prezent, pentru că Paul este şi naşul lui de botez alături de buna mea prietenă Anastasia Soare", a mai declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport. 

A pus pe picioare academia de gimnastică şi revista International Gymnast Magazine

Paul Ziert este omul care a pus bazele academiei de gimnastică din Oklahoma, dar şi a celei mai puternice publicaţii de gimnstică din lume, International Gymnast Magazine. 

Este un nume cunoscut şi apreciat de toată lumea gimnasticii mondiale rolul său în dezvoltarea acestui sport fiind unul foarte important.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci suanadia comaneci america 

viewscnt
Articole similare