Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oracolul” Dumitru Dragomir aruncă o nouă bombă! Unde îl vede transferat pe Budescu: ”De la Steaua pleacă la o echipă importantă”

”Oracolul” Dumitru Dragomir aruncă o nouă bombă! Unde îl vede transferat pe Budescu: ”De la Steaua pleacă la o echipă importantă”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Budescu a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, iar evoluţiile bune cu FCSB din cupele europene l-au adus în atenţia unor echipe importante din fotbalul mare.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că Budescu urmează să fie ofertat în cel mai scurt timp de Kayserispor, echipa lui Şumudică, dar îl vede lejer pe mijlocaşul FCSB-ului şi la o echipă de top din Turcia, cum ar fi Galatasaray, Fenerbahce sau chiar Beşiktaş.

Budescu este convins că Steaua este ultimul său tren. El a mai fost plecat în China, dar nu a rezistat. De această dată Budescu se află la Steaua acolo de unde mai toţi jucătorii care au plecat au ajuns al echipe importante din Europa şi pe salarii foarte bune.

Aşa se va întâmpla şi cu Budescu. Eu cred că acestui jucător i se potriveşte de minune campionatul Turciei şi nu este exclus ca lângă Silviu Lung jr, Săpunaru şi Boldrin, Marius Şumudică să încerce să îl aducă şi pe Budescu. Însă chiar şi aşa Budescu a avut evoluţii foarte bune la Steaua şi poate să ajungă şi la o echipă de top a Turciei", a zis Dragomir pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: budescudragomirtransferturcia 

viewscnt
Articole similare